психотерапевтични групи

Групова психотерапия

Психотерапевтична група за работа с ДОВЕРИЕТО и ГНЕВА

  • Да се научим да се отваряме пред другите – да им даваме и получаваме доверие;
  • Да  се научим да се справяме с болезненото самоотхвърляне, което винаги е било разписано в характеровия ни модел;
  • Да се научим да казваме НЕ на другите, във всички ония ситуации, когато сме твърдо убедени, че правото е на наша страна (своевременно да се отстояваме/себезаявяваме пред другите, когато по някаква причина тяхното поведение и отношение спрямо нас манифестно накърнява чувствата ни?);
  • Да се научим да задоволяваме собствените си потребности приоритетно пред тези на другите без да изпитваме вина постфактум.
Тренинг за доверие и асертивност
Тренинг за придобиване на асертивни комуникационни умения

Групова психотерапия. Първо ще се научим да даваме доверие на себе си и другите, а след това ще надградим с – поставяне на ЯСНИ ГРАНИЦИ, отново пред себе си и другите. Не ще продължаваме да сме безотговорни към собственото си психично здраве, нали?

Психотерапевтична група за работа ДОВЕРИЕТО и ГНЕВА през методите психодрама и когнитивно-поведенческа психотерапия.
12 свободни стола очакват вас. Групата ще стартира веднага, след като броя на желаещите достигне 12 човека.
Говорим за трининг, целта на който е придобиване на здрави и трайни комуникативни умения, затова и продължителността на груповата практика ще е не по-малко от 4 пъти в месеца в продължение на не по-малко от 4 месеца, всеки уикенд – събота или неделя, времетраене – 4 часа.
Две групи в този формат вече са активни и затворени за нов прием. Следващата такава група се очаква да стартира януари или февруари 2024г. или когато се запълнят 12-те стола.

Записването става на този телефон – 0888 130393 (след провеждане на кратко телефонно интервю, в което основно чувам мотивацията за участие на кандидата и разяснявам границите на терапевтичното ни взаимодействие.
Петър Петров